Restauracja LALA



Zapraszamy do jednej z najlepszych restauracji w Polsce, wielokrotnie nagradzanej w licznych konkursach.
W menu znajdą Państwo propozycje dań kuchni regionalnej. Są to potrawy przygotowane ze zdrowych i naturalnych produktów.
Szef Kuchni Mateusz Szpytma to utalentowany kreator smaków, który z prostych, lokalnych produktów potrafi stworzyć doskonałe i zaskakujące dania.
Nasza restauracja znalazła się w przewodniku 100 Najlepszych Restauracji w Polsce.
Doceniona została nasza kuchnia oraz sposób podania dań, zgodny z trendami światowej gastronomii.
Znaleźliśmy się również w żółtym przewodniku Gault&Millau.
Gault&Millau to przewodnik kulinarny, jeden z dwóch – obok Michelin – najbardziej znanych na świecie.
Aby się w nim znaleźć, trzeba spełnić wysokie wymagania anonimowych inspektorów, którzy oceniają lokal według ściśle określonych kryteriów.
Szczególną uwagę inspektorzy zwracają na spójność koncepcji dań z koncepcją lokalu oraz na sezonowość i jakość dobieranych składników, a także kreatywność
i zręczność w komponowaniu smaków.
Cyklicznie organizujemy imprezy gastronomiczne takie jak Święto smaków regionu, na które zapraszamy najlepszych szefów kuchni z całej Polski.
Szefowie kuchni przygotowują dania z lokalnych produktów.
Tygodnie Rieslinga to kolejna impreza, która odbywa się co roku w naszym Pałacu. Kolacja z degustacją Rieslingów to wielkie wydarzenie kulinarne.
W menu znajdą Państwo propozycje dań kuchni regionalnej. Są to potrawy przygotowane ze zdrowych i naturalnych produktów.
Szef Kuchni Mateusz Szpytma to utalentowany kreator smaków, który z prostych, lokalnych produktów potrafi stworzyć doskonałe i zaskakujące dania.
Nasza restauracja znalazła się w przewodniku 100 Najlepszych Restauracji w Polsce.
Doceniona została nasza kuchnia oraz sposób podania dań, zgodny z trendami światowej gastronomii.
Znaleźliśmy się również w żółtym przewodniku Gault&Millau.
Gault&Millau to przewodnik kulinarny, jeden z dwóch – obok Michelin – najbardziej znanych na świecie.
Aby się w nim znaleźć, trzeba spełnić wysokie wymagania anonimowych inspektorów, którzy oceniają lokal według ściśle określonych kryteriów.
Szczególną uwagę inspektorzy zwracają na spójność koncepcji dań z koncepcją lokalu oraz na sezonowość i jakość dobieranych składników, a także kreatywność
i zręczność w komponowaniu smaków.
Cyklicznie organizujemy imprezy gastronomiczne takie jak Święto smaków regionu, na które zapraszamy najlepszych szefów kuchni z całej Polski.
Szefowie kuchni przygotowują dania z lokalnych produktów.
Tygodnie Rieslinga to kolejna impreza, która odbywa się co roku w naszym Pałacu. Kolacja z degustacją Rieslingów to wielkie wydarzenie kulinarne.
Menu - Restauracja LALA - Zima 2025
Menu - Restauracja LALA - napoje
Menu - Restauracja LALA - alkohole
Menu dla dzieci
Torty - oferta